Pse klonimi nuk do të përdoret kurrë tek njerëzit
Nga Kerën Veintraub Fotoja e dy majmunëve të vegjël të kapur pas njëri-tjetrit, tërhoqi vëmendjen e botës në fillim të vitit të kaluar. Dhe jo vetëm se makakët bisht-gjatë, Zhong Zhong dhe Hua Hua, ishin shumë të lezetshëm, por sepse kishin diçka që i bënte tejet të veçantë: ishin primatët...