Lansohet telefoni i parë me rrjet 5G
Xiaomi Mi Mix 3 është lansuar zyrtarisht dhe nuk po sjell me vete vetëm një ekran pa korniza dhe 10GB RAM, por është poashtu telefoni i parë që sjell rrjetin 5G në treg. Siç duket, Samsung Galaxy S10, nuk do të ketë këtë ekskluzivitet. Pavarësisht që të gjithë prodhuesit kryesorë...