Ç’është hemofilia ?
Mes 7000 patologjive me prevalencë të ulët hemofilia është një sëmundje pak e zakonshme që prek në përgjithësi meshkujt. Ka natyrë të trashëguar dhe prodhohet nga një mungesë e proteinave që ndërhyrjnë në sistemin e koagulimit të gjakut. Kjo sëmundje manifestohet përmes hemorragjisë që mund të jetë e brendshme...