Lluka: Gjermania partner i fuqishëm ekonomik  i Kosovës
Ministri i Zhvillimit Ekonomik, Valdrin Lluka, priti sot në takim delegacionin e lartë nga qeveria gjermane, kryesuar nga Thomas Silberhorn, Sekretar Shteti në Ministrinë e Mbrojtjes dhe Maria Flachsbarth, Sekretare Shteti në Ministrinë për Bashkëpunim Ekonomik, për të festuar ditën e unifikimit të Gjermanisë. Ai ka thënë,  se  Gjermane vazhdon...