Shembja e urës në Gjenovë tregon se çfarë nuk shkon me Italinë e ditëve të sotme
Për shumë vite, shumë njerëz kishin qenë të shqetësuar se ura Morandi, Ura e Bruklinit të Gjenovës, siç e quajnë disa, do të shembej herët a vonë. Qytetarë, arkitektë dhe inxhinierë kishin folur publikisht, siç kishin folur fshehurazi një ose dy politikanë lokalë. Për shumë njerëz, kjo ishte vetëm një...