Del në shitje ‘tanku’ për përdorim privat, i lejuar edhe për rrugë

Del në shitje ‘tanku’ për përdorim privat, i lejuar edhe për rrugë

Ka dalë në shitje makina SUV që është e lejuar edhe për rrugë, e cila i reziston plumbave, si dhe mund të lëshojë dritë...
Arabia Saudite e interesuar ta blejë kompaninë Tesla

Arabia Saudite e interesuar ta blejë kompaninë Tesla

Elon Musk po dëshiron ta privatizojë kompaninë Tesla dhe për këtë i duhet para, ndërsa është e pa pritshme se kush iu paraqit si...
Sa kushton imitimi kinez i Lamborghini Urus … (FOTO)

Sa kushton imitimi kinez i Lamborghini Urus … (FOTO)

Ditë më parë kemi parë prezantimin e Huansu C60, që është imitimi identik i Lamborghini Urus. Megjithëse kopjet kineze nuk janë shumë të dëshirueshme, ky...