Fotot që mahniten botën !!! (FOTO)

1.Heroi që ndali tanket.

27858498 920109921498085 8949588762118369014 n - Fotot që mahniten botën !!! (FOTO)

27939215 409198322852098 1242618495 n - Fotot që mahniten botën !!! (FOTO)

2.Këmba e parë në hënë

27750112 920110201498057 4007927012230936055 n - Fotot që mahniten botën !!! (FOTO) 27752027 920110188164725 3280532515206113832 n - Fotot që mahniten botën !!! (FOTO)

3.Kafsha misterioze që shfaqej në deti kohë pas kohe …

27657243 920110028164741 5854867364387403244 n - Fotot që mahniten botën !!! (FOTO) 27972425 920110018164742 7989836755283947382 n - Fotot që mahniten botën !!! (FOTO)

4.Fluturimi i parë

27655262 920110014831409 1628502878546761710 n - Fotot që mahniten botën !!! (FOTO) 27657551 920110038164740 5835929644512809867 n - Fotot që mahniten botën !!! (FOTO)

5.Hedhja e Bombës Atomike në Hiroshima dhe Nagasaki

27749771 920110081498069 2688042522365311604 n - Fotot që mahniten botën !!! (FOTO)