MicrsoSD me 512 GB

Kartela microSD me kapacitet prej 521 GB është zbuluar ka mesi i 2015-ës, por asnjëherë nuk ka arritur në treg.

Ndoshta kjo e re mund të arrijë sepse kompania Integral Memory premton se ajo do të arrijë muajin e ardhshëm.

Kartela e re me 512 GB vjen me veçori të fuqishme. Ajo është e aftë të memorizojë videot me rezolucion prej 4K.

Çmimi i kartelës microSD me 512 GB nuk është zbuluar ende, por kartela e parë microSD me 400 GB pati debutuar me çmim prej 250 dollarë dhe ende e mban këtë çmim.