Laptopi më i hollë në botë prezantohet nga Acer (FOTO)

Acer prezanton laptopin më të hollë në botë Acer Swift 7 me modem të integruar 4G LTE.

Laptopi i ri Acer është vetëm 8.98 mm i trashë, që e bën atë laptopin e ri ultra të hollë që mundësohet nga një procesor i gjeneratës së 7-të të Intel Core i7 dhe vjen me sistemin operativ Microsoft Windows 10.

138642 laptops review acer swift 7 review image2 UwzA9NJKI1 - Laptopi më i hollë në botë prezantohet nga Acer (FOTO)

acer swift 7 ifa 3 - Laptopi më i hollë në botë prezantohet nga Acer (FOTO)

160831 acer swift 7 thinnest laptop 3 - Laptopi më i hollë në botë prezantohet nga Acer (FOTO)

acer swift 7 spin 7 ifa 2016 6 1024x683 - Laptopi më i hollë në botë prezantohet nga Acer (FOTO)

acer swift 7 14 - Laptopi më i hollë në botë prezantohet nga Acer (FOTO)