“Axon M” nga kompania ZET – telefoni me dy ekrane (FOTO)

Axon M është ndryshe.
Ky telefon funksionon si një bllok, apo portofol dhe hapet, duke u mundësuar përdoruesve një dopio-ekran, që mund të përdoren njëkohësisht veçmas njëri-tjetrit, ose si një i tërë sipas dëshirës.

cNahtxtB 1024x576 - "Axon M" nga kompania ZET - telefoni me dy ekrane (FOTO)

ZTE AXON M Hands On 4 840x473 - "Axon M" nga kompania ZET - telefoni me dy ekrane (FOTO)

ZTE AXON M Hands On 12 840x473 - "Axon M" nga kompania ZET - telefoni me dy ekrane (FOTO)

zte axon m folded 1000x667 - "Axon M" nga kompania ZET - telefoni me dy ekrane (FOTO)