Bombica

Përbërësit:
700 gr keksa (biskota) te bluera
500 ml qumesht
250 gr margarin (gjalp)
5 lug kakao (luge te gjelles)
500 gr kokos
5 luge sheqer (lug te gjelles)

Përgatitja:
Se pari 700 gr keksa i veme ne nje ene te thell te te vendosim 5 lug kakao dhe 5 lug sheqer i perziejm. Pastaj margarinin (gjalpin) e shkriejm se bashku me 500 gr qumsht, dhe kete mase e vendosim mbi keksat e bluer, i perziejm deri sa masa te bashkohet masa. Pastaj i marrim keksat dhe i bejme ne forme te rrumbullaket te i lyejm me kokos te gjitha me rradh.