GoPro Hero 6 “4K Video 499 $”

GoPro ka prezantuar kamerën e saj të fundit, modelin GoPro Hero6  “4K video me 60 fps” dhe tani është në dispozicion për të blerë për $ 499.99.
Hero6 i ri mund të regjistrojë edhe videon Full HD në 1080p në 24 fps.
Me video mahnitëse 4K 60 fps dhe 1080p 24 fps Hero6 gjithashtu ka nje dizajn shumë të përshtatshem, HERO6 Black dhe aplikacioni GoPro automatikisht transformojnë aventurat tuaja në videot kinematike të QuikStory që mund të ndani me botën. HERO6 gjithashtu ka përmirësuar ndjeshëm gamën dinamike dhe performancën në dritë të ulët, për të bërë gjërat në mënyrë të përsosur, dhe një zmadhim shtesë digjital vetëm për të kapur gjithçka.

Disa nga specifikat :

  • Mundësuar nga Procesori i GP1 i dizajnuar personalisht nga GoPro
  • Video 4K60 dhe 1080p240
  • QuikStories të aktivizuara, GoPro App
  • Stabilizimi më i avancuar i çdo aparati HERO
  • I papërshkueshëm nga uji deri në 33 ft (10m)
  • Përmirësimi i Dynamic Range dhe Performanca e ulët
  • Modalitetet e fotografisë RAW dhe HDR
  • Kontrolli i zërit në 10 gjuhë
  • GPS, Accelerometer dhe Gyroscope
  • WiFi + Bluetooth