Barcoleta Me Polic

Polici dhe Fshatari
Nje polic shetit rruges dhe shef nje fshatar siper nje kamioni … qeronte mollet dhe merrte farat e molles e i hidhte ne nje thes, polici kureshtar e pyet fshatarin:
“Po ti cfare bën me ato molle i qeron edhe i vë farat e molles në thes …?! PSE ?
Fshatari i thotë:
“Po ju nuk e dini se farat e molles ndihmojne në permirsimin e inteleigjencës”!
Polici edhe ma i kuriozuar e pyeti prap:
“Po ju cfare bëni me ato i shisni”?
Fshatari :”Po si jo i shes”!
Polici :Sa kushton njera ?
Fshatari :10 € copa
Polici Ne regull mi jep tri copa .
I marr tre farat e molles e i jep fshatarit 30 €
E merr njeren edhe e han,polici fillon të mendoje me zë.
“Po une i dhashe 30 € po me ato pare mund të blej 30 kg molle e kisha pasur me tepër fara mollesh .
Fshatari ja kthen:
A e pe që je me inteligjent të kane ndihmuar?
E polici:” Po ke të drejt ……mi jep edhe tre fara te tjera”……

Komandanti Policor
Komandanti i Stacionit Policor i urdheroi policet e stacionit që të rreshtoheshin sipas shkolles që kishin te kryer.
U formuan rreshtat: me 4 vjet shkolle, me shkolle fillore, të mesme, të larte, fakultet, … mirpo nje polic i gjore sillej verdall nga rreshti në rresht, dikur komandanti u zemrua dhe e pyeti:”si është puna me ty që nuk po zë vend askund”?
“Po une nuk kam shkolle fare”u pergjegj i gjori.
“Ti dil pas meje”i tha Komandanti.

Shefi dhe Polici
Shefi thërret nje polic në zyre dhe i thotë :
shko merr nje llamp të re dhe nderroje së është djegur.
Vjen pas pak polici për ta ndërruar llampen dhe hip siper karriges së shefit me
kepucet gjithe balte.
Shefi e sheh dhe i thotë : Vendose këtë gazeten poshte këmbeve…
Polici: Jo,jo s’ka problem, se e arrij dhe pa vënë gjë poshte kembeve.

Polici dhe Femija
Nje femije pyet nje polic , xhaxhi polici sa
eshte ora,ai i pergjigjet 12 pa nje qerek,femija i thote ne 12 pa 5
minuta hajde dhe me haj mutin,polici i turret mrapa per mes pazarit
per me e kap,dhe nje burre e ndalon dhe i thote pse po vrapon,polici i
pergjigjet: a e shikon ate djalin atje, ai i thote po,me tha qe ne 12 pa
5 ti haja mutinn. Burri i habitur i thote po prit ore mos nxito se ke
dhe 8 minuta kohe.