Receta e çajit kundër gripit

Këto kombinime janë të thjeshta dhe lehtësisht të realizueshme nga çdokush. Një shprehje aziatike që thotë: “Çaji është ilaçi i njerëzve të mençur” ndaj më poshtë ju sugjeroj recetën e çajit kundër gripit (një çajnik për 4-5 persona me 1.5 litër ujë të valuar)

ÇAJ KUNDËR GRIPIT
10 kokrra trëndafil i egër
2 gjethe dafinë
1 spec i kuq djegës
2 rrënjë turmeriku
1 degë rozmarinë